آیا کامپیوتر من برای اجرای اندروید استودیو مناسب است یا خیر؟

این روزها برنامه نویسی اندروید برای افراد علاقه مند یکی از راه های کسب درآمد حتی در منزل شده است. برنامه نویسی اندروید ابتدا در اکلیپس انجام می شد ولی بعد از چند سال نرم افزار اندروید استودیو روانه بازار شد. این نرم افزار نگرانی هایی را برای برنامه نویسان بهمراه داشت زیرا سنگین تر از اکلیپس بود و به راحتی روی هر سیستمی اجرا نمی شد به همین دلیل بسیاری از افراد سیستم خود را ارتقا داده و تعدادی دیگر برنامه نویسی را به دلیل عدم تهیه سخت افزار مورد نیاز برای نصب آن کنار گذاشتند.
در اینجا ما می خواهیم کامپیوتری که می تواند اندروید استودیو را به راحتی روی اجرا کند بررسی کنیم.چهار قسمت یک سیستم که شامل پردازنده، رم، کارت گرافیک و حافظه است مهمترین قسمت ها به شمار می روند.
پردازنده (CPU)
پردازنده های 4 هسته پردازشی و چهار هسته مجازی یکی از بهترین گزینه ها برای برنامه نویسان است ولی قیمت نسبتاً بالایی دارند. در کامپیوترهای دسکتاپ AMD Phenom II X4 یا Inte Pentium Processor G3250 مناسب است. در لپ تاپ ها پردازنده های AMD نمی تواند به خوبی از پس اجرای اندروید استودیو برآید. ما پردازنده های مدل i3 و i5 شرکت Intel را پیشنهاد می کنیم زیرا قابلیت مجازی سازی دارد.
رم (RAM)
رم زیر 4 گیگ را به هیچ عنوان برای کار برنامه نویسی موبایل انتخاب نکنید، زیرا کار با برنامه سخت و کند شده و شما را از برنامه نویسی دلسرد می کنند البته این مورد به سیستم عامل شما نیز بستگی دارد. پیشنهاد ما حداقل رم 8 گیگ به بالا می باشد؛ زیرا 3 گیگ رم نرم افزار اندروید و 1 گیگ رم امولاتور برای اجرای برنامه نیاز دارد در حالی که سایر برنامه های ویندوز نیز در حال استفاده از رم هستند.
کارت گرافیک (VGA)
کارت گرافیک یکی از قسمت های مهمی است که می تواند در پردازش اطلاعات نقش مهمی را ایفا کند. دو نوع کارت گرافیک از دو شرکت Nvidia و AMD وجود دارد که هر دو شرکت کارت گرافیک های workstations و Gaming را تولید می کنند. پیشنهاد ما به شما استفاده از کارت گرافیک 610/620 Nvidia GT یا AMD Radeon R9 M275 می باشد.
حافظه ذخیره سازی (Storage Device)
کارت حافظه SSD هزینه بسیار بالایی دارند ولی باعث می شوند سرعت و کارایی لپتاپ یا PC دوچندان شود. با این نوع حافظه می توان چند برنامه را همزمان با هم اجرا کنید و هیچ مشکلی در اجرای شبیه ساز و کامپایل برنامه نداشته باشید. برای جلوگیری از هزینه اضافی شما می توانید سیستمی را انتخاب کنید که قابلیت استفاده از دو هارد را داشته باشد سپس سیستم عامل را روی هارد SSD نصب کنید و روی هارد HDD اطلاعات دیگر خود را ذخیره نمایید. در صورتی که قادر به خریداری هارد SSD نیستید همان هارد HDD معمولی کافی است.
حداقل سیستم پیشنهادی برای اجرای اندروید استودیو
میزان رم : ۴ گیگ
پردازنده : Cori 3
میزان حافظه ۵۰۰ گیگابایت
با داشتن این سیستم توانایی اجرای شبیه ساز اندروید ا ندارید چونکه رم شما پایین میباشد و برای اجرای پروژه های خود میبایستی از گوشی اندروید خود بجای شبیه ساز استفاده کنید.
سیستم عالی پیشنهادی برای اجرای اندروید استودیو
میزان رم : 16 گیگ
پردازنده : Cori 7
میزان حافظه ۵۰۰ گیگابایت SSD
با داشتن این سیستم توانایی اجرای اندروید استودیو و شبیه ساز اندروید با سرعت بالا را دارا هستید و میتوانید با سرعت کار توسعه اندروید را انجام دهید
کدام سیستم عامل برای اجرای اندروید استودیو مناسب است ؟
بهترین گزینه ها سیستم عامل های مک , لینوکس و سپس ویندوز هستند.هرچند تمامی این موارد بستگی به کانفیگ سیستم دارد.اما از نظر کارایی به جرات میشه گفت که لینوکس و مک سرعت بالاتری برای اجرای اندروید استودیو و همچنین شبیه ساز را دارا میباشند.
در آخر یادآور می شویم که رم سیستم خیلی مهم است و در صورت بالا بودن آن به راحتی می توانید اندروید استودیو و امولاتور را در کنار هم اجرا کنید.
2 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
هارد سیستم رو ssd کنید تنها راه چارشه
سلام. بله هارد SSD خیلی روی سرعت تاثیر داره اما باید cpu و Ram بالا هم داشته باشید.